Personligt urval sedan 1999

Noga utvalda viner med omtanke om människan och vingården

Vårt sortiment

Upptäck

Hitta ditt favoritvin!

Välj

Välj dina viner och lägg till i din favoritlista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, skriv ut din lista och hämta dina viner.

Jag letar efter ett från som passar till

20 år med Vinhandeln

För 20 år sedan, i november 1999, gick startskottet för Johan Lidby Vinhandeln. Ta en titt på vår resa och se vad som har hänt under dessa fantastiska och spännande 20 år. Nu blickar vi framåt och ser med spänning och glädje fram emot framtiden och vad den har att erbjuda. Vi hoppas att du hänger med oss!

Läs mer

Salon 2008 skapar historia i Champagne

Champagne Salon tillhör idag vinvärldens allra innersta krets och tillverkas endast de år som skörden bär på den kvalitetspotential Salon önskar. Salon fortsätter med sin banbrytande anda när det nu är dags att lansera årgång nummer 42. För första gången i Salons historia kommer årgång 2008 endast i magnumflaskor och bara 8 000 magnumflaskor har producerats.

Läs mer

Zinfandel när den är som bäst!

”Zinfandel när den är som bäst. Ett härligt, supergeneröst rödvin med allt på plats, fylligt med bra struktur. Till en smakrik kötträtt.” så skriver Gunilla Hultgren-Karell i Allt om Vin i oktober. Fruktig och koncentrerad med smaker av både björnbär och blåbär.

Läs mer

Vad är en vinklubb?

Upptäck en helt ny värld av nya smaker och upplevelser. Som medlem i vår vinklubb får du inbjudningar till våra vinprovningar, middagar och utbildningar. Du får erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier. Detta är viner som vi endast erbjuder våra medlemmar och som ofta endast finns i begränsad mängd. Bli medlem i vinklubben idag och låt dig inspireras tillsammans med många andra vinentusiaster. Läs mer!

Bli medlem

Hjärtat av Polizianos vinproduktion

Favorit i repris! Nu är den äntligen tillbaka, vinet med den svarta etiketten och namnet är såklart Vino Nobile di Montepulciano 2016 från Poliziano. Tät och mörkfruktig med bra koncentration och inslag av både röda och mörka körsbär. Klar, ren, lång och välstrukturerad. Gott i höst!

Vino Nobile di Montepulciano 2016

Allt du behöver veta om Zinfandeldruvan

Zinfandeldruvan är på många sätt en okänd storhet som är den vanligaste druvsorten i svenska hem. Det är en komplex druvsort att arbeta med där slutresultatet verkligen är baserat på det arbete som sker i vingården snarare än något annat. Historiskt har många betraktat druvan som Kaliforniens inhemska druvsort, eftersom det är den vanligaste druvan som odlas där.

Läs mer

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ