Upptäck

Hos oss hittar du viner från producenter runt om i världen.

Välj

Välj de viner du vill ha och lägg till i din favoritlista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, skriv ut din lista och hämta dina viner.

Jag letar efter ett från som passar till

Champagne Salon 2008

Årgång 2008 anses vara en exceptionellt bra årgång för Champagne. För många Champagnehus är det den minsta någonsin men också den bästa på många år. Det är också en årgång med stor lagringspotential. Årgång 2008 i Champagne spås gå till historien som en av århundradets bästa årgångar. 18 september släpps Champagne Salon årgång 2008.

Läs mer

Pinot Noir i toppklass!

Josh Jensen drömde om att odla Pinot Noir i Kalifornien och letade länge efter den perfekta platsen. Han hittade den till slut, som tur var! Calera Central Coast Pinot Noir är både generöst och inbjudande med soliga smaker av hallon och smultron. Perfekt till olika kycklingrätter eller en matig sallad.

Läs mer

Fonseca Guimaraens Vintage Port 2008

Ett fylligt och fruktdrivet portvin med en ungdomlig fräschör. En stor attack och stor längd med karaktärer som choklad, mörka körsbär och kryddor. Går bra att lagra länge, flera generationer till och med. Passar utmärkt till blå- och grönmögelostar och till en annorlunda variant av sangria.

Läs mer

Bli medlem i Vinklubben och upptäck en värld av nya smaker och upplevelser.

Vinklubben ordnar provningar, middagar och utbildningar samt ger erbjudande om viner i små partier. Bli medlem i vinklubben idag och låt dig inspireras tillsammans med många andra vinentusiaster.

Bli medlem

Chablis - ett av de mest välkända begreppen i vinvärlden

Visste du att Chablis är indelat i fyra klassificeringsnivåer? Vet du om att jordmånen i Chablis faktiskt är gammal havsbotten? Lär dig mer om Chablis i vår Chablisskola! Bli en Chablismästare du också!

Mer om Chablis

Höstens bästa viner

Hösten gör sitt intåg och nu har vi plockat ihop vinerna som passar bäst till höstens mustiga grytor och långkok, till hemmakvällen framför brasan och till middagen med goda vänner.

Ta en titt i Vinbutiken och se alla våra aktuella erbjudanden.

Läs mer

Följ oss på Instagram @

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ