Noga utvalda viner med omtanke om människan och vingården

noga utvalt

Upptäck

Hitta ditt favoritvin!

Välj

Välj dina viner och lägg till i din favoritlista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, hämta dina viner eller boka hemleverans.

Jag letar efter ett från som passar till

Côtes du Rhône les Vieilles Vignes 2020

Ny årgång och ny etikett på Côtes du Rhône les Vieilles Vignes, mer kraft och mer smak. Frukten är tydlig, likaså de generösa smakerna av hallon, blåbär, peppar och lakrits. Samtidigt håller vinet samma höga kvalitet som tidigare och mångsidighet är densamma. Årgång 2020 plockas upp på Systembolagets hyllor just nu.

Côtes du Rhône les Vieilles Vignes 2020

Cantina Bartolo Mascarello

Vinhandeln välkomnar en av de mest ansedda producenterna i Barolo – Cantina Bartolo Mascarello

I vinvärlden är Bartolo Mascarello utan tvekan en legend. I mer än 50 år höll Bartolo själv fanan högt och han blev en hyllad förebild för samtliga vinmakare i Barolo, tveklöst tack vare sin talang men kanske ännu mer för att han vägrade kompromissa med det han trodde på.

Cantina Bartolo Mascarello

Årets bästa viner 2020

Den 7 december släppte äntligen Allt om Vin nyheten om vilka som är årets bästa viner. Juryn består av några av Sveriges mest erfarna vinskribenter och provare. Allt om Vin sammanställer resultatet från årets alla provningar och de viner som fått högst betyg i de olika kategorierna bildar underlag till juryns arbete. Våra vinnarviner 2020 presenterar vi närmare när du klickar dig vidare.

Årets bästa viner 2020

Årets bästa viner 2020

Vad är en vinklubb?

Det är en helt ny värld av nya smaker och upplevelser och vi hoppas du vill upptäcka den tillsammans med oss! Som medlem i vår vinklubb får du inbjudningar till våra vinprovningar, middagar och utbildningar. Du får erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier. Detta är viner som vi endast erbjuder våra medlemmar men som ofta endast finns i begränsad mängd. Bli medlem i vinklubben idag för att få inspiration av många andra vinentusiaster.

Aktuellt just nu – Vin- och glasprovning tillsammans med Riedel
>> 25 november

>> Läs mer om Vinklubben här!

Bli medlem

Lanseringar i november

Oemotståndligt attraktivt

Har du provat flaggskeppsvinet från Château de la Liquière? Fruktigt, kryddigt och friskt med smaker av blåbär, hallon, peppar och lakrits samt en lång och smakrik avslutning.  Vinet belönades med silvermedaljen i Vinordic Wine Challenge tidigare i år – i kategorin för ekologiskt rött vin 130 kr +. Château de la Liquière 2019 står på hyllan på de flesta Systembolag – missa inte den!

Läs mer

Gör din egen vinprovning

Gör en egen vinprovning hemma tillsammans med några vänner, eller ordna en digital provning – då kan ni ju vara fler. Vi har satt ihop ett par provningar med olika tema och viner som hjälper er att komma igång. Prova Chablis, viner från Toscana, södra Rhône eller varför inte tre olika rieslingviner. Titta, dofta och smaka tillsammans. Lär er mer om vin!

Vinprovning

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ