Årets Importör 2017

Noga utvalda viner med omtanke om människan och vingården

vårt sortiment

Upptäck

Hos oss hittar du viner från producenter runt om i världen.

Välj

Välj de viner du vill ha och lägg till i din beställningslista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, skriv ut din lista och hämta dina viner.

Jag letar efter ett från som passar till

Monti Garbi = Silverboxen

Tidningen Allt om Vin och Sveriges vinskribenter har provat och röstat fram de bästa vinerna 2018. Monti Garbi Soave med sin friska och rena smak kom på en hedrande andra plats i kategorin Årets bästa vita box – bara ett enda poäng efter ettan. Perfekt som aperitif eller till fisken.

Läs mer

Nytt alkoholfritt vin från Leitz - Eins Zwei Zero Rosé

Lagom till att solen äntligen vågar sig fram lanseras nu ett nytt alkoholfritt vin från Johannes Leitz – Leitz Eins Zwei Zero Rosé. Det är ett fruktigt vin med toner av smultron, citrus, och vinbär samt en välbalanserad, fräsch avslutning. Vinet är en blandning av Riesling och Pinot Noir.

Läs mer

Sprudlande Lambrusco enligt traditionen

Lambrusco är en italiensk röd druvsort och ger bland annat namn till druvorna ”Lambrusco Maestri” och ”Lambrusco Salamino”. Det är också namnet på det italienska, originella och lätt pärlande vin som produceras i Emilia-Romagna. Från och med 22 mars finns Storchi Pozzoferrato tillgängligt på Systembolagets tillfälliga hylla och för beställning med nr 92116.

Läs mer

Bli medlem i Vinklubben och upptäck en värld av nya smaker och upplevelser.

Vinklubben ordnar provningar, middagar och utbildningar samt ger erbjudande om viner i små partier. Bli medlem i vinklubben idag och låt dig inspireras tillsammans med många andra vinentusiaster.

Bli medlem

Nyhet på hyllan!

Aphros Loureiro 2017 är ett biodynamiskt vin från Aphros Wine i Vinho Verde i Portugal. Druvorna kommer från vingårdar belägna i Lima Valley och är en blandning av druvor från två egendomar, Quinta da Casa Nova och Quinta do Casal do Paco. Det är torrt, friskt och fruktigt med smaker av citrus, päron och örter. Finns numera i 125 Systembolagsbutiker runt om i Sverige.

Aphros Loureiro

Ny årgång från Brocard

Nu finns äntligen årgång 2018 av vinerna från Chablis och Jean-Marc Brocard på plats och börjar rullas ut på hyllorna på Systembolaget. Tillgängligt just nu finns både Chablis Sainte Claire och Petit Chablis Sainte Claire. Prova gärna och jämför med andra årgångar! Varför inte en Chablisprovning?

Jean-Marc Brocard

Följ oss på Instagram @lidbyvin

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ