VINET 2023
Välkommen till vinfestivalen
18 februari 2023

boka biljetter

Upptäck

Hitta ditt favoritvin!

Välj

Välj dina viner och lägg till i din favoritlista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, hämta dina viner eller boka hemleverans.

Jag letar efter ett från som passar till

Vino Nobile di Montepulciano 2019

Den “svarta etiketten”, som vi kallar den, är Polizianos signaturvin. Den har funnits i vår portfölj ända sedan årgån 1998.  och vi har haft glädjen att lansera det ända sedan årgång 1998. Vinets stil har gått mot mer elegans och något mindre extraktion, samtidigt som det vuxit på djupet. Genuint italienskt, tydligt toskanskt och samtidigt modernt i sitt uttryck. Lansering den 30 september i tillfälligt sortiment – passa på!

Vino Nobile di Montepulciano 2019

Vinordic utser Sveriges mest prisvärda viner

Årets Vinordic Wine Challenge, där Sveriges mest prisvärda viner utses, är avgjord och vi är både glada och stolta över att få ta emot guld- och silvermedaljer till fem av våra viner. Medaljregn över Weingut Leitz som får ta emot tre medaljer och hyllas för sina två alkoholfria viner.

Vinnarviner 2022

Ny årgång

“Strålande bra”, skriver Livets Goda om den nya årgången av det hyllade vinet från Château de la Liquière och ger höga 91 poäng även till denna nya årgången. Om du inte provat ännu så är det dags nu. Vinet hittar du på Systembolagets franska hyllor.

Strålande bra!

Topplista - viner med högst betyg just nu!

Vad är en vinklubb?

Det är en helt ny värld av nya smaker och upplevelser och vi hoppas du vill upptäcka den tillsammans med oss! Som medlem i vår vinklubb får du inbjudningar till våra vinprovningar, middagar och utbildningar. Du får erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier. Detta är viner som vi endast erbjuder våra medlemmar men som ofta endast finns i begränsad mängd. Bli medlem i vinklubben idag för att få inspiration av många andra vinentusiaster.

>> VINET 2023 – boka dina biljetter idag!

>> Läs mer om Vinklubben här!

Bli medlem

Lanseringar i november

Prisbelönta alkoholfria viner

Sveriges bästa alkoholfria viner kommer från vår tyske producent Leitz! Vinnarna i 2022 års Vinordic Wine Challenge har presenterats och där prisades både Eins Zwei Zero Riesling och Eins Zwei Zero Rosé med guld respektive silver i kategorin för alkoholfria viner. De alkoholfria vinerna finns är ett utmärkt alternativ för den som av olika anledningar inte vill eller kan dricka alkohol. Finns även som mousserande viner i praktiska burkar.

Weingut Leitz

Gör din egen vinprovning

Gör en egen vinprovning hemma tillsammans med några vänner, eller ordna en digital provning – då kan ni ju vara fler. Vi har satt ihop ett par provningar med olika tema och viner som hjälper er att komma igång. Prova Chablis, viner från Toscana, södra Rhône eller varför inte tre olika rieslingviner. Titta, dofta och smaka tillsammans. Lär er mer om vin!

Vinprovning

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ