Personligt urval sedan 1999

Noga utvalda viner med omtanke om människan och vingården

Vårt sortiment

Upptäck

Hitta ditt favoritvin!

Välj

Välj dina viner och lägg till i din favoritlista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, hämta dina viner eller boka hemleverans.

Jag letar efter ett från som passar till

Importera restaurangviner!

Nu är den här – en ny blandlåda med sex restaurangviner som vi normalt sett säljer till våra restaurangkunder! Beställ via Privatimport – En perfekt sommarlåda!

Läs mer om vad lådan innehåller och hur man gör en privatimport via länken nedan.

Läs mer

Stöd våra vänner

Det finns mycket vi kan göra för att hjälpa människor från att förlora sina arbeten och dessutom se till att det finns hotell och restauranger kvar för dig att besöka efter krisen. Genom att visa omtanke om våra vänner i den hårt drabbade branschen kommer vi att tipsa om olika hotell och restauranger som erbjuder take away och andra lösningar för att ta sig igenom dessa tider.

Följ oss gärna på Instagram @Lidbyvin och på Facebook @johanlidbyvinhandel för att se senaste uppdateringar och erbjudanden.

Läs mer

Aphros Loureiro

Den 4 december hölls Allt om Vins årliga gala där årets bästa viner utses. Juryn består av några av Sveriges mest erfarna vinskribenter och provare. Allt om Vin sammanställer resultatet från årets alla provningar och de viner som fått högst betyg i de olika kategorierna bildar underlag till juryns arbete.

Aphros Loureiro tog Guld i kategorin Årets Vita nykomling och kom även på en hedrande andraplats med ett Silver i kategorin Årets Ekologiska vin.

Aphros Loureiro

Vad är en vinklubb?

Upptäck en helt ny värld av nya smaker och upplevelser. Som medlem i vår vinklubb får du inbjudningar till våra vinprovningar, middagar och utbildningar. Du får erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier. Detta är viner som vi endast erbjuder våra medlemmar och som ofta endast finns i begränsad mängd. Bli medlem i vinklubben idag och låt dig inspireras tillsammans med många andra vinentusiaster.

Läs mer om Vinklubben här!

Bli medlem

Årets Munskänksvin 2019

Varje år delar Munskänkarna ut pris till det vin som de anser vara årets bästa vin i alla kategorier i Sverige – Årets Munskänksvin. I år gick utmärkelsen till Olivier Leflaive Bourgogne Blanc Les Sétilles 2018. Det är ett friskt och fruktigt vitt vin som passar utmärkt att servera som en aperitif eller till skaldjur, till lax eller till ostbrickan.

 

Olivier Leflaive Les Sétilles 2018

Hemleverans

Systembolaget erbjuder hemleverans till större delar av Sverige. Allt du behöver göra är att skapa ett eget konto och leta upp de viner du önskar beställa och lägga i varukorgen. Om du är osäker på om just ditt område har leverans kan du söka upp det här.

Om ditt vin inte finns får du gärna höra av dig så kan vi hjälpa dig med en privatimport.

Hemleverans

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ