Upptäck

Hitta ditt favoritvin!

Välj

Välj dina viner och lägg till i din favoritlista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, hämta dina viner eller boka hemleverans.

Jag letar efter ett från som passar till

Hemleverans

Visste du att Systembolaget erbjuder hemleverans till stora delar av vårt avlånga land?

Se till att du har ett konto på Systembolaget för att beställa dina varor. Du måste också vara hemma och kunna visa upp giltig legitimation när varorna levereras.

Hemleverans

Nytt i fasta sortimentet

Äntligen! Den 1 september kommer två spännande nyheter i Systembolagets fasta sortiment.
Scatena Brothers Zinfandel by Seghesio med druvor från Seghesios svalare vingårdsområden. Rödfruktig och elegant med smaker av skogshallon och blåbär.

Logan Weemala Shiraz med druvor från både Orange och Mudgee – de svalaste vindistrikten i Australien. Ett elegant och friskt vin med toner av viol och plommon samt örtiga och kryddiga inslag av peppar och timjan.

Nya viner

Är Zinfandel och Primitivo samma druva?

Det är en bra fråga som många ofta undrar över. Läs vidare så hittar du svaret! Du får dessutom både spännande och kul information om just Zinfandeldruvan, en ganska komplex och svår druvsort att jobba med, men gör man rätt blir resultatet fantastiskt. Prova något av Seghesios goda viner, som är ett fantastiskt resultat av hårt arbete i vingårdarna.

Zinfandel

Vad är en vinklubb?

Det är en helt ny värld av nya smaker och upplevelser och vi hoppas du vill upptäcka den tillsammans med oss! Som medlem i vår vinklubb får du inbjudningar till våra vinprovningar, middagar och utbildningar. Du får erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier. Detta är viner som vi endast erbjuder våra medlemmar men som ofta endast finns i begränsad mängd. Bli medlem i vinklubben idag för att få inspiration av många andra vinentusiaster.

Aktuellt just nu: Online-provning med tema ”Druvskola”
>> 9 december – Druvskola

Erbjudande från Vinkylen.se med 15% rabatt på ordinarie pris.
>> Läs mer här

Läs mer om Vinklubben här!

Bli medlem

Årets Munskänksvin 2019

Varje år delar Munskänkarna ut pris till det vin som de anser vara årets bästa vin i alla kategorier i Sverige – Årets Munskänksvin. I år är vi extra glada eftersom utmärkelsen gick till Olivier Leflaive Bourgogne Blanc Les Sétilles 2018. Det är ett friskt och fruktigt vitt vin som passar utmärkt att servera som en aperitif eller till skaldjur, till lax eller efter middagen till ostbrickan.

 

Olivier Leflaive Les Sétilles 2018

Gör din egen vinprovning

Gör en egen vinprovning hemma tillsammans med några vänner, eller ordna en digital provning – då kan ni ju vara fler. Vi har satt ihop ett par provningar med olika tema och viner som hjälper er att komma igång. Prova Chablis, viner från Toscana, södra Rhône eller varför inte tre olika rieslingviner. Titta, dofta och smaka tillsammans. Lär er mer om vin!

Vinprovning

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ