Årets Importör 2017

Noga utvalda viner med omtanke om människan och vingården

vårt sortiment

Upptäck

Hos oss hittar du viner från producenter runt om i världen.

Välj

Välj de viner du vill ha och lägg till i din beställningslista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, skriv ut din lista och hämta dina viner.

Jag letar efter ett från som passar till

Monti Garbi = Silverboxen

Tidningen Allt om Vin och Sveriges vinskribenter har provat och röstat fram de bästa vinerna 2018. Monti Garbi Soave med sin friska och rena smak kom på en hedrande andra plats i kategorin Årets bästa vita box – bara ett enda poäng efter ettan. Perfekt som aperitif eller till fisken.

Läs mer

Nytt alkoholfritt vin från Leitz - Eins Zwei Zero Rosé

Lagom till att solen äntligen vågar sig fram lanseras nu ett nytt alkoholfritt vin från Johannes Leitz – Leitz Eins Zwei Zero Rosé. Det är ett fruktigt vin med toner av smultron, citrus, och vinbär samt en välbalanserad, fräsch avslutning. Vinet är en blandning av Riesling och Pinot Noir.

Läs mer

Sprudlande Lambrusco enligt traditionen

Lambrusco är en italiensk röd druvsort och ger bland annat namn till druvorna ”Lambrusco Maestri” och ”Lambrusco Salamino”. Det är också namnet på det italienska, originella och lätt pärlande vin som produceras i Emilia-Romagna. Från och med 22 mars finns Storchi Pozzoferrato tillgängligt på Systembolagets tillfälliga hylla och för beställning med nr 92116.

Läs mer

Bli medlem i Vinklubben och upptäck en värld av nya smaker och upplevelser.

Vinklubben ordnar provningar, middagar och utbildningar samt ger erbjudande om viner i små partier. Bli medlem i vinklubben idag och låt dig inspireras tillsammans med många andra vinentusiaster.

Bli medlem

Sommarens vinprovarfest med grillskola!

Tisdag 21 maj flyttar vi ut till Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang och tar med oss allt som behövs för att inspirera till att göra sommarfesten till en succé. Ta med dig vänner, kollegor och familj och bered er på en fullmatad kväll i sommarens och grillens tecken. Det blir grillskola, drinkskola och kunskapsfyllda minikurser. Självklart blir det vin också! Prova nyheter, sommarfavoriter, grillviner, bubbel och mycket mer! Välkomna!

Läs mer

Ny årgång från Brocard

Nu finns äntligen årgång 2018 av vinerna från Chablis och Jean-Marc Brocard på plats och börjar rullas ut på hyllorna på Systembolaget. Tillgängligt just nu finns både Chablis Sainte Claire och Petit Chablis Sainte Claire. Prova gärna och jämför med andra årgångar! Varför inte en Chablisprovning?

Jean-Marc Brocard

Följ oss på Instagram @

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ