Noga utvalda viner med omtanke om människan och vingården

noga utvalt

Upptäck

Hitta ditt favoritvin!

Välj

Välj dina viner och lägg till i din favoritlista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, hämta dina viner eller boka hemleverans.

Jag letar efter ett från som passar till

Välkommen till VINET 2022

Kliv in i vinets magiska värld – nu öppnar vi dörrarna till VINET 2022!

Vi har många glada och förväntansfulla vinmakare som nu ser fram emot att få träffa dig och dina vänner. Ta ett steg in i vinets magiska värld, samla inspiration och kunskap tillsammans med dina vänner. Missa inte en oförglömlig dag på Fotografiska – lördag 19 februari 2022.

Vinfestivalen - VINET 2022

Côtes du Rhône les Vieilles Vignes 2020

Ny årgång och ny etikett på Côtes du Rhône les Vieilles Vignes, mer kraft och mer smak. Frukten är tydlig, likaså de generösa smakerna av hallon, blåbär, peppar och lakrits. Samtidigt håller vinet samma höga kvalitet som tidigare och mångsidighet är densamma. Årgång 2020 plockas upp på Systembolagets hyllor just nu.

Côtes du Rhône les Vieilles Vignes 2020

Portvinsskola

Din guide till att välja rätt portvin!

Portvin är Portugals stolthet och var ett av de första områdena i vinvärlden att få en ursprungsklassificering. Ända sedan 1756 har områdets viner varit skyddade genom lag mot plagiering. Endast viner från Dourodalen får kallas portvin. Här hjälper vi dig att hitta din favorit – välj rätt portvin!

Portvinsskola

Topplista - viner med högst betyg just nu!

Vad är en vinklubb?

Det är en helt ny värld av nya smaker och upplevelser och vi hoppas du vill upptäcka den tillsammans med oss! Som medlem i vår vinklubb får du inbjudningar till våra vinprovningar, middagar och utbildningar. Du får erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier. Detta är viner som vi endast erbjuder våra medlemmar men som ofta endast finns i begränsad mängd. Bli medlem i vinklubben idag för att få inspiration av många andra vinentusiaster.

>> VINET 2022 – 19 februari – Fotografiska i Stockholm. Köp din biljett till medlemspris idag!

>> Läs mer om Vinklubben här!

Bli medlem

Lanseringar i november

Oemotståndligt attraktivt

Har du provat flaggskeppsvinet från Château de la Liquière? Fruktigt, kryddigt och friskt med smaker av blåbär, hallon, peppar och lakrits samt en lång och smakrik avslutning.  Vinet belönades med silvermedaljen i Vinordic Wine Challenge tidigare i år – i kategorin för ekologiskt rött vin 130 kr +. Château de la Liquière 2019 står på hyllan på de flesta Systembolag – missa inte den!

Läs mer

Gör din egen vinprovning

Gör en egen vinprovning hemma tillsammans med några vänner, eller ordna en digital provning – då kan ni ju vara fler. Vi har satt ihop ett par provningar med olika tema och viner som hjälper er att komma igång. Prova Chablis, viner från Toscana, södra Rhône eller varför inte tre olika rieslingviner. Titta, dofta och smaka tillsammans. Lär er mer om vin!

Vinprovning

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ