Årets Importör 2017

Noga utvalda viner med omtanke om människan och vingården

johan lidby vinhandel

Upptäck

Hos oss hittar du viner från producenter runt om i världen.

Välj

Välj de viner du vill ha och lägg till i din beställningslista.

Hämta ut

Beställ via Systembolaget, skriv ut din lista och hämta dina viner.

Jag letar efter ett från som passar till

Monti Garbi = Silverboxen

Tidningen Allt om Vin och Sveriges vinskribenter har provat och röstat fram de bästa vinerna 2018. Monti Garbi Soave med sin friska och rena smak kom på en hedrande andra plats i kategorin Årets bästa vita box – bara ett enda poäng efter ettan. Perfekt som aperitif eller till fisken.

Läs mer

Årets Vinhus 2018 är Poliziano

I december hölls tidningen Allt om Vins årliga gala där årets bästa viner utses. Sveriges ledande vinskribenter provar tusentals viner och poängsätter dessa. Det prestigefulla priset för Årets Vinhus 2018 tilldelades det italienska vinhuset Azienda Agricola Poliziano från Toscana.

Läs mer

Det första ekologiska portvinet

Fonseca Porto har arbetat ekologiskt sedan 1992, men inte förrän 2002 blev det möjligt att producera ett portvin som uteslutande framställts av druvor från certifierad ekologisk vinodling. Fonseca Terra Prima på halvfalska finns nu på hyllan i alla Systembolag i Sverige!

Läs mer

Bli medlem i Vinklubben och upptäck en värld av nya smaker och upplevelser.

Vinklubben ordnar provningar, middagar och utbildningar samt ger erbjudande om viner i små partier. Bli medlem i vinklubben idag och låt dig inspireras tillsammans med många andra vinentusiaster.

Bli medlem

Nyhet på hyllan!

Aphros Loureiro 2017 är ett biodynamiskt vin från Aphros Wine i Vinho Verde i Portugal. Druvorna kommer från vingårdar belägna i Lima Valley och är en blandning av druvor från två egendomar, Quinta da Casa Nova och Quinta do Casal do Paco. Det är torrt, friskt och fruktigt med smaker av citrus, päron och örter. Finns numera i 125 Systembolagsbutiker runt om i Sverige.

Aphros Loureiro

Ny årgång från Brocard

Nu finns äntligen årgång 2018 av vinerna från Chablis och Jean-Marc Brocard på plats och börjar rullas ut på hyllorna på Systembolaget. Tillgängligt just nu finns både Chablis Sainte Claire och Petit Chablis Sainte Claire. Prova gärna och jämför med andra årgångar! Varför inte en Chablisprovning?

Jean-Marc Brocard

Följ oss på Instagram @lidbyvin

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ