Om Johan Lidby Vinhandel

Sedan starten 1999 har vi inspirerat och väckt upptäckarlusten för nya smaker.

Det kanske låter pretentiöst, men enligt oss är vin mer än bara vin – det är en hel värld av kultur, innovation, arv och historia. På Johan Lidby Vinhandel ser vi det som vår främsta uppgift att inspirera och väcka människors lust att upptäcka nya, karaktärsfulla drycker. För att lyckas reser vi runt i världen och besöker producenter, vi provar och vi väljer det bästa. Vi arbetar alltid med noga utvalda viner med omtanke om människan och vingården.

Idag består vår portfölj av mer än 400 vin- och spritsorter fördelat på ungefär 80 producenter. Främst samarbetar vi med mindre, familjeägda vingårdar där passionen för hantverket och smaken kommer först. Precis så som vi vill ha det.

Johan Lidby

Jag startade min vinhandel på hösten 1999. Först var det bara ett enmansbolag hemma i min lägenhet men med tiden växte bolaget och intresset för de viner jag arbetade med. Idag är vi 19 glada och kunniga kollegor i Stockholm, på Västkusten och i Skåne. Vår gemensamma nämnare är vårt stora intresset för mat, dryck och människor.

Vi har vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm men distribuerar vin till hela Sverige genom Systembolaget och till våra restaurangkunder. Har du några frågor om våra viner eller om våra producenter? Hör gärna av dig!

Vin är inte som vilken annan produkt som helst. Det är en hel värld av historia, stolthet, innovation och glädje.

Medarbetare

Vi som arbetar på Vinhandeln!

Hållbarhet

Läs om hållbarhet och klimatinitiativ

Press

Här finns våra pressmeddelanden och vårt bildgalleri.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ