Recept

Picklad fänkål

Ett perfekt tillbehör till kött, fisk eller fågel. Gör mycket och spara i kylen, om det blir något över!

Portioner:

10

Ingredienser
  • Ca ½ kg tunt skivad fänkål (ca 3 st fänkål)
  • 3 dl vitt vin
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk socker
  • 1 msk salt

Gör så här:

1. Blanda vin, vinäger, salt och socker i en kastrull.

2. Låt blandningen koka i ca 5 min.

3. Tillsätt den skivade fänkålen. Låt stå och dra ca 12 timmar.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ