Recept

Krämig krabbröra

En härligt krämig krabbröra som du enkelt svänger ihop och serverar antingen som ett litet tilltugg på ett crostini eller som en förrätt på ett vackert blad av hjärtsallad. Vintips! Gamlitz Sauvignon Blanc från Österrike och Lackner-Tinnacher eller Albamar Albariño från Spanien och Bodegas Albamar.

Portioner:

4-6

Krämig krabbröra
Ingredienser
  • 3 dl plockat krabbkött
  • 1 dl majonnäs
  • 1/2 dl Smetana
  • Zest och saft från en lime
  • 3 msk hackad dill
  • ca 12 st hjärtsalladsblad
  • 1 dl fintärnade smörstekta krutonger
  • salt och peppar

Gör så här:

1. Blanda majonnäs, smetana, lime och dill. Smaka av och tillsätt ev lite salt och peppar.

2. Rör i krabbköttet – blanda väl.

3. Servera krämig krabbröra i salladsbladen. Toppa med smörstekta krutonger och eventuellt lite rivet limeskal.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ