Kryddig dippsås
Enklare kan det nog nästan inte bli! Gott är det också! Här gör du din egen dippsås nolltid som passar till det mesta. Perfekt till revben eller hamburgare och gott att servera Seghesios Zinfandel till dessa båda också – prova Scatena Brothers Zinfandel eller Sonoma County Zinfandel. Gillar du Coleslaw till din burgare? Har du lagat Arancini? Då passar den här dippen alldeles utmärkt – matcha i så fall med italienska Brancaia TRE.
Ingredienser
- 2 dl passerade tomater
- 1 dl mild rökig BBQ-sås
- 1/2 dl Smetana
- 1 msk riven ingefära
- 3 mask finhackad bladpersilja
- 1 msk finhackad dragon
Gör så här:
1. Finhacka bladpersilja och dragon.
2. Blanda alla ingredienser i en skål och låt stå i minst en timma.
3. Servera till en grillad hamburgare, till revbensspjäll eller bara som en god dippsås.