Sensommarens vinlåda är här – i begränsat antal!

Nu går det äntligen att beställa den – sensommarens vinlåda! Här finns något för alla i en ny och unik låda med speciellt utvalda viner – bara för dig som är medlem i Vinklubben. Ett par av vinerna har vi fått hem från våra producenter bara för lådan, de går inte att beställa enskilt. Lådan är packad med tre vita och tre röda viner som alla är redo att drickas nu. Priset för lådan är 1 518 kr inkl. moms.

>> Beställ din låda med nr 5315409 via Systembolaget.

Innehållet i lådan går inte att ändra på och innehåller nedan sex flaskor. Antalet tillgängliga lådor är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Beställningarna behandlas av Systembolaget i den ordning de kommer in.  Även om vi önskar att alla ska få möjlighet att köpa våra populära vinlådor, så finns det bara ett fåtal viner från vissa producenter vilket gör att vi endast kan göra ett begränsat antal lådor. Först till kvarn.

Sensommarens vinlåda innehåller:

Leitz Out Riesling 2020 – Riesling från hyllade Leitz
Krispigt frisk Riesling från Johannes Leitz branta vingårdar längs Rhen. Här bjuds du på smaker av citrus, gula stenfrukter och gröna äpplen. Ett vin redo att drickas nu, som aperitif, till kräftskivan eller till limemarinerad torsk med ingefärscrème och koriander.

Doniene Gorrondona 2020 – Läskande med mineralsälta från Baskien
Torr, frisk och fruktig från det nya trendiga området Bizkaiko Txakolina (Baskien, norra Spanien). Omöjligt att uttala, men fantastiskt gott att dricka! Med sin läskande och friska avslutning är detta en riktigt bra kompis till kräftorna!

Soave Monte Ceriani 2019 – Klassisk Soave!
Citrus och grapefrukt tillsammans med en mineralrik karaktär och ett runt, krämigt avslut – en klassisk Soave från Venetos böljande vinlandskap. Servera tillsammans med varmrökt laxsallad med pocherat ägg och citronaioli.

Laurent Miquel Côte 136 2018 – Ett stort vin
Intensivt djupt röd färg och smaker av svarta vinbär, kryddor och vilda örter. Silkeslena tanniner, välbalanserat och långt avslut. Ett stort vin som du gärna serverar tillsammans med en grillad biff med ört- eller rödvinssmör och vitlöksstekt potatis.

Domaine des Saumades Châteauneuf-du-Pape 2019 – Fransk elegans
Nyanserat och elegant. Mogna jordgubbar, örter, lakrits, nypon, svarta vinbär och blåbär, en finstämd kompott av smaker. Eftersmaken är lång och kompletteras med en frisk syra. Det här vinet är gott nu, men det går också utmärkt att lagra. För dig som öppnar nu – bjud i höst till en mustig gryta med svamp och rotfrukter.
>> Höstgryta

Paracombe Nebbiolo 2019 – Det nya Australien
Glaset fylls av smaker av körsbär, mörk choklad och läder. Avslutet bjuder på fina mjuka tanniner. Den perfekta kombon till spännande middag med vildsvinskotlett med stekta kantareller och perslijerotsstomp.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ