Recept

Parmesandressing

Enkelt och lätt, smakrikt och krämigt. Förbered och låt stå och dra i kylen ett par timmar innan servering. Utmärkt att servera till både grillad kyckling och grillade grönsaker. Spetskål med lite olja på grillen och lite parmesandressing som ringlas över. Gör en matig sallad och servera med parmesandressing.

Portioner:

4

Parmesandressing
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl finriven parmesan
  • 1 msk citronsaft
  • Svartpeppar

Gör så här:

1. Riv parmesanen fint

2. Blanda majonnäs och crème fraiche. Tillsätt den rivna parmesanen.

3. Blanda alla ingredienserna och tillsätt lite citronsaft. Smaka av med svartpeppar och eventuellt lite salt (parmesanen ger också en del salt smak så smaka av först).

4. Låt stå i kylskåpet och dra i minst två timmar innan servering.

Perfekt till grillad kyckling, grillad spetskål eller att ringla över en matig sallad.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ