Parmesandressing
Enkelt och lätt, smakrikt och krämigt. Förbered och låt stå och dra i kylen ett par timmar innan servering. Utmärkt att servera till både grillad kyckling och grillade grönsaker. Spetskål med lite olja på grillen och lite parmesandressing som ringlas över. Gör en matig sallad och servera med parmesandressing.
4
- 1 dl majonnäs
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl finriven parmesan
- 1 msk citronsaft
- Svartpeppar
Gör så här:
1. Riv parmesanen fint
2. Blanda majonnäs och crème fraiche. Tillsätt den rivna parmesanen.
3. Blanda alla ingredienserna och tillsätt lite citronsaft. Smaka av med svartpeppar och eventuellt lite salt (parmesanen ger också en del salt smak så smaka av först).
4. Låt stå i kylskåpet och dra i minst två timmar innan servering.
Perfekt till grillad kyckling, grillad spetskål eller att ringla över en matig sallad.