Recept

Örtdressing

Denna krämiga örtdressing är ett perfekt tillbehör när du gör kycklingsallad, till grillad tonfisk eller som dressing till en svampsallad där du steker blandade svampar, vänd ner färsk spenat i slutet och toppa med krutonger och denna härliga örtdressing. Kombinationen blir fulländad med ett glas rosévin såsom Les Pierris Rosé eller glas Chardonnay från Luke Lambert.

Portioner:

4

Örtdressing till Umathum Rosa
Ingredienser
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk bladpersilja
  • 1 msk plockad timjan
  • 1 msk hackad dragon
  • Zest och saft av en halv citron
  • Salt och peppar

Gör så här:

1. Blanda majonnäs och crème fraiche i en skål.

2. Hacka och plocka alla kryddorna, inga stjälkar eller hela blad. Blanda med det andra.

3. Tillsätt zest och saft av en halv citron.

4. Smaka av med salt och peppar.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ