Producent

Carlin de Paolo

Vi säger hej till Carlin de Paolo som är det senaste tillskottet i vår portfölj. Det är en liten, familjeägd producent i hjärtat av Piemonte som nu berikar vårt sortiment med två sorters Barbera och en Dolcetto. För den som gillar Moscato d’Asti till desserten finns det nu också tillgängligt, på halvflaska för den som önskar!

Fjärde generationen driver egendomen vidare i samma grundtanke som deras farfar hade – en fot i traditionen och den andra i det moderna uttrycket. På flaskornas etiketter syns siluetten av grundaren Paolo, som var en lång och reslig person, något som även gått i arv till bröderna. Familjemottot lyder: Goda viner tillverkas inte i vinkällaren men i vingården. Med andra ord lägger de mycket arbete under året i vingårdarna och det märks i vinerna.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ