Recept

Dragondijonnaise

Perfekt tillbehör till det mesta du gillar att grilla. Dragonen tillför en härlig extra smakdimension till majonnäsen och blir ett fint komplement till det grillade. Gott och enkelt att göra själv.

Dipsås med örter
Ingredienser
  • 3 dl rapsolja
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 äggulor
  • 0,5 dl dijonsenap
  • 3 msk grovhackad färsk dragon
  • 0,5 dl grovhackad bladpersilja
  • 2-3 msk citronsaft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1. Blanda örter och olja.

2. Mixa med stavmixer eller kannmixer till en örtolja.

3. Tillsätt äggulor och dijonsenap i en bunke. Montera försiktigt i örtoljan och olivoljan under ständig vispning, likt en majonnäs.

4. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ