2018-05-03

Världspremiär!

Nu rullar vi ut den röda mattan och presenterar Bourgogne Chardonnay från Jean-Marc Brocard. Ett stilsäkert, friskt och elegant vin med inslag av fat.

Bourgogne Chardonnay är det första vinet från Brocard där fatlagring har fått spela en viktig roll. Fatlagringen ger vinet en härligt rostad ton och en krämig textur men fortsätter att vara både elegant och mineralrikt. Druvorna kommer från Saint-Bris och St. Martin och är 100 % Chardonnay.

– Vi är fantastiskt glada över vårt samarbete med Jean-Marc Brocard och det är ett sant nöje för oss att få introducera detta helt nya vin på den svenska marknaden, säger Johan Lidby. En spännande och god världspremiär!

Jean-Marc Brocard är en sann entreprenör som började producera vin 1973, då med endast en hektar mark. Idag är han känd över hela världen för sina klassiskt rena och fräscha Chablisviner som är lätta att ta till sig.

| Bourgogne Chardonnay finns dofter av både vanilj och gula äpplen. Vinet har en torr, frisk och nyanserad smak med inslag av solmogna citroner och apelsinzest samt en mineraldriven och krämig avslutning. Ett matvänligt fisk- och skaldjursvin eller som en aperitif. Vinet kan nu beställas till Systembolaget med artikelnummer 76083 för 129 kr.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ