Nyhet

Champagne till jul och nyår

Delamotte grundades 1760 av Francois Delamotte och är idag det femte äldsta Champagnehuset i Frankrike. Delamotte drivs idag tillsammans med grannhuset Salon. Salon producerar endast champagne de år som kvaliteten anses vara extra bra. Övriga år ingår dessa druvor i Delamottes produktion. Varje år produceras endast ca 600 000 buteljer hos Delamotte.

>> Champagne Delamotte

2015 startade ett nytt kapitel i familjen Leflaives historia genom ett nytt Champagnehus. Champagne Valentin Lefliave såg dagens ljus. Eleganta viner med stort djup, tydlig mineralitet och ursprungskaraktär.

>> Champagne Valentin Leflaive

Champagne från både Delamotte och Valentin Leflaive finns i lager. Glöm inte att lägga din order i god tid innan alla helgdagar – kontakta din säljare om du behöver hjälp i dina val.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ