Kliv in i vinets magiska värld – det är dags för vinfestival!

VINET 2023 – lördag 18 februari

Välkommen till Fotografiska och till vår tredje vinfestival. 40 vinmakare har tackat ja! Vi ser nu fram emot en glad dag med vinet i fokus, tillsammans med dig och med våra vinmakare och producenter. Prova vin, prata vin, mingla och ät något gott från våra matpartners.

Medlemspris Vinklubben: 395 kr
(bli medlem här)

Ordinarie pris: 495 kr

Fullbokat

För dig som behöll dina biljetter från VINET 2022 – hör av dig om du behöver en ny bekräftelse på din bokning.
vinklubben@johanlidbyvinhandel.se

40 VINMAKARE HAR TACKAT JA!

Det är dags för VINET 2023 med många glada och förväntansfulla vinmakare som nu ser fram emot att få träffa dig och dina vänner. De planerar just nu sin resa till Stockholm för att du ska kunna prova deras härliga viner.

Kliv in i vinets magiska värld, samla inspiration och kunskap tillsammans med dina vänner. Missa inte en oförglömlig dag på Fotografiska – lördag 18 februari 2023.

>> Producenter

VÄLKOMMEN TILL VINKLUBBEN!

Upptäck en värld av nya smaker och upplevelser tillsammans med Vinklubben! Som medlem får du våra nyhetsbrev med erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier, viner som vi endast erbjuder våra medlemmar och som ofta endast finns i begränsad mängd. Du blir inbjuden till provningar, middagar och utbildningar. Okomplicerat, förutsättningslöst och kostnadsfritt.

Som medlem får du just nu dessutom köpa biljetter till VINET 2023 till medlemspris – logga in och få tillgång till Vinklubbspriset.

>> Bli medlem!

SEMINARIER

Lyssna, lär och prova vin med oss på ett av våra seminarier. Välj mellan att prova Pinot Noir från olika världsdelar eller upplev Piemonte tillsammans med oss. Varje seminarie tar 45 minuter och antalet platser är begränsat till 50 deltagare per provning.

Läs mer och boka din plats redan idag!
För att gå på ett av våra seminarier krävs även inträde till Vinfestivalen.

>> Till våra seminarier

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ