Kliv in i vinets magiska värld – det är dags för vinfestival!

VINET 2025 – lördag 15 februari

Välkommen till Fotografiska och till vår fjärde vinfestival. Vinmakarna får sin inbjudan i skrivande stund och nu ser vi alla fram emot en glad dag med vinet i fokus, tillsammans med dig och med våra vinmakare och producenter. Prova vin, prata vin, mingla och ät något gott från våra matpartners.Save The Date

vinklubben@johanlidbyvinhandel.se

VÅRA VINMAKARE GÖR SIG REDO

Det är dags för VINET 2025 med många glada och förväntansfulla vinmakare som nu ser fram emot att få träffa dig och dina vänner. I skrivande stund har de precis fått sin inbjudan och ser fram emot att prova många viner tillsammans med dig och dina vänner.

Kliv in i vinets magiska värld, samla inspiration och kunskap. Missa inte en oförglömlig dag på Fotografiska – lördag 15 februari 2025.

>> Producenter på väg

VÄLKOMMEN TILL VINKLUBBEN!

Upptäck en värld av nya smaker och upplevelser tillsammans med Vinklubben! Som medlem får du våra nyhetsbrev med erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier, viner som vi endast erbjuder våra medlemmar och som ofta endast finns i begränsad mängd. Du blir inbjuden till provningar, middagar och utbildningar. Okomplicerat, förutsättningslöst och kostnadsfritt.

Som medlem får du just nu dessutom köpa biljetter till VINET 2025 till medlemspris – logga in och få tillgång till Vinklubbspriset.

>> Bli medlem!

SEMINARIER

Lyssna, lär och prova vin med oss på ett av våra seminarier. Under dagen kommer vi ha två seminarier att välja mellan – tema meddelas inom kort. Varje seminarie tar 45 minuter med ett begränsat antal platser.

För att gå på ett av våra seminarier krävs även inträde till Vinfestivalen.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ