VINET 2023

Välkommen till VINET – den 18 februari 2023 öppnar vi dörren till vår vinvärld och bjuder in till vinfestival. Våra vinmakare och producenter kommer vara på plats och har med sig massor med goda viner. Välkommen att prova och mingla med dem

Vi ses den 18 februari 2023 på Fotografiska.

Snart kan du boka dina biljetter!

För dig som behöll dina biljetter från VINET 2022 – hör av dig om du behöver en ny bekräftelse på din bokning.

VINMAKARE PÅ VÄG TILL STOCKHOLM

Det är dags för VINET 2023 – en mat- och vinfestival. Vi har många glada och förväntansfulla vinmakare som nu ser fram emot att få träffa dig och dina vänner. De planerar just nu sin resa till Stockholm för att du ska kunna prova deras härliga viner.

Ta ett steg in i vinets magiska värld, samla inspiration och kunskap tillsammans med dina vänner. Missa inte en oförglömlig dag på Fotografiska – lördag 18 februari 2023.

VÄLKOMMEN TILL VINKLUBBEN!

Upptäck en värld av nya smaker och upplevelser tillsammans med oss, i Vinklubben! Som medlem får du inbjudningar till våra vinprovningar, middagar och utbildningar. Du får våra nyhetsbrev med erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier, viner som vi endast erbjuder våra medlemmar och som ofta endast finns i begränsad mängd.

Som medlem får du just nu dessutom köpa biljetter till VINET 2023 till medlemspris – logga in och få tillgång till Vinklubbspriset.

Bli medlem!

SEMINARIER

Lyssna, lär och prova vin med oss på ett av våra seminarier. Välj mellan att prova Pinot Noir från olika världsdelar eller upplev Piemonte tillsammans med oss. Varje seminarie tar 45 minuter och antalet platser är begränsat till 50 per provning.

Läs mer och boka din plats redan idag!
För att gå på ett av våra seminarier krävs även inträde till Vinfestivalen.

Till våra seminarier.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ