Naturligt och personligt!

Tiago Teles

En dröm som blev sann! Vinskribenten Tiago Teles lyckades förverkliga sin dröm om att odla och producera eget vin. Idag producerar han personliga viner med en härlig energi.

Rua Tenente Ferreira Durão nº38 2º DTO, 1350-316 LISBOA

www.tiago-teles.pt/en/

Pressmaterial

Tiago Teles kunde 2012 realisera en dröm som han haft under en lång tid, att odla och producera vin! Bakom sig hade han då en karriär som vinskribent och hade skrivit flera böcker inom ämnet. Tillsammans med sin far skaffade han 1,2 hektar vingårdar i Bairrada. Här började Tiago odla druvor och det var härifrån de första vinerna kom. Tiago gör också ett vin från en ett hektar stor vingård i Vinho Verde som ligger på hans mors egendom.

2015 påbörjades ett samarbete med António Marques da Cruz från Quinta do Serradinha. Under namnet Da Cruz e Teles producerar de viner tillsammans i Lisboa-regionen. Tiago gör viner utan tillsatser i en okonstlad och personlig stil med härlig energi. Idag har egendomen i Bairrada utökats till 2,3 hektar och man har precis färdigställt ett nytt vineri i Bairrada.

PORTUGAL

Det lilla landet med den stora bredden på vinstilar och druvsorter

I Portugal finna allt från lätta och friska Vinho Verde-viner till täta och kraftfulla portviner. Det här är ett land på framgång där det produceras spännande viner med ursprungskaraktär och personlighet i fler och fler av landets regioner.

Fakta

Producent:

Tiago Teles

Vinmakare:

Tiago Teles

Grundades:

2012

Land:

Portugal

Region:

Bairrada

Yta:

2 hektar

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ