Nyhet

God jul och Gott nytt år

Vårt jubileumsår börjar närma sig sitt slut och julen står för dörren. Det har varit ytterligare ett händelserikt år fyllt av aktiviteter och spännande och givande möten. Tänk att vi lyckades samlade 43 vinmakare och producenter från hela världen hos oss i februari och kunde för andra gången genomföra VINET – vår egen vinfestival, med rekordmånga besökare. Vi gläds också åt att så många firade våra 20 år tillsammans med oss.

Vi fortsätter att utveckla Vinhandeln med nya producenter från spännande områden. Vi breddar både kunskaper och horisonter genom vårt eget vingårdsprojekt på Mallorca, Son Antem. En ny generation växer in i firman nu när Simon Lidby flyttat tillbaka från Australien. Vi söker ständigt efter nya och givande sätt att nå ut med våra producenters viner och budskap. Det är ett arbete som aldrig sinar och som skänker oss den viktigaste delen av vår vardag, nämligen mötet med alla er som arbetar med vin.

Jag vill tacka er för året som har gått och ser med spänning fram emot det nya vinåret 2020. Årets julklapp från Vinhandeln går i år till WWF för att stötta deras arbete med skogarna i världen, ett litet bidrag till att stötta vår gemensamma framtid. Nu önskar jag och mina kollegor att ni alla ska får en riktigt God Jul och ett fint nyårsfirande.

Johan Lidby

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ