Nyhet

Nya viner från Languedoc

Château de la Liquière är en familjeegendom med 60 hektar vinodlingar i Faugères, ett område mellan Montpellier och Narbonne i Languedoc. Med erfarenhet och respekt för terroir skapar man vin på typiskt sydfranska druvor.

Nu har vi precis fått in tre nya härliga viner från dem i vårt lager, ett vitt och två röda viner. Cistus Blanc är till 60% Roussanne och ett fylligt och elegant vin med mogen gul frukt och hintar av vanilj. L’Ampoule är ett fräscht och nyanserat rött vin fyllt med mogna, saftiga toner av hallon och plommon. Sist, men inte minst, så har vi även fått hem ett antal flaskor av Tarroussel, ett område precis i närheten av egendomen. Vinet är kryddigt, rikt och elegant med fruktiga inslag och toner av peppar och lagerblad.

Kontakta din säljare om du är nyfiken och vill veta mer!

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ