Nyhet

Finca la Mata – ny årgång!

Äntligen finns den nya årgången av Finca la Mata 2018 i lager igen! Isaac Fernandez, som producerar vinet, är en av de stora profilerna bland Spaniens vinmakare idag. Upplärd och skolad av sin svärfar, har Isaac idag en fantastisk portfölj av viner med tydligt ursprung.

Den nya årgången av Finca la Mata – 2018 – är både kraftfull och smakrik. Vinet har tydliga smaker av både björnbär och blåbär. Druvorna kommer från en enskild vingård där rankorna är mellan 60 och 80 år.

Är du nyfiken på Isaac Fernandez? All information om honom och tillgängliga viner hittar du här. Välkommen att kontakta din säljare också så hjälper vi dig vidare!

 

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ