VINET 2022 – INSTÄLLD

På grund av de nya restriktionerna som införs från och med imorgon 12 januari måste vi tyvärr meddela att vår vinfestival VINET är inställd. Den går inte att genomföra på det sätt som vi önskar och vill.

 

Vi hoppas och planerar nu för att kunna genomföra VINET den 18 februari 2023 i stället. Till alla er som redan köpt biljetter så erbjuder vi självklart full återbetalning på biljetterna, men ber om förståelse för att det kan ta ett par dagar innan återbetalningen genomförs. Om du önskar behålla din biljett till nästa år går det också bra. All information kommer på mailen – håll koll där. Om du av någon anledning inte hör något från oss eller om du har frågor, ber vi dig kontakta oss på vinklubben@johanlidbyvinhandel.se.

Vi hoppas att vi ses den 18 februari 2023 istället.

VINMAKARE PÅ VÄG TILL STOCKHOLM

Det är dags att presentera VINET 2022 – en mat- och vinfestival. Vi har många glada och förväntansfulla vinmakare som nu ser fram emot att få träffa dig och dina vänner. De planerar just nu sin resa till Stockholm för att du ska kunna prova deras härliga viner.

Ta ett steg in i vinets magiska värld, samla inspiration och kunskap tillsammans med dina vänner. Missa inte en oförglömlig dag på Fotografiska – lördag 19 februari 2022.

>> Följande producenter har just nu tackat ja till VINET 2022

VÄLKOMMEN TILL VINKLUBBEN!

Upptäck en värld av nya smaker och upplevelser tillsammans med oss, i Vinklubben! Som medlem får du inbjudningar till våra vinprovningar, middagar och utbildningar. Du får våra nyhetsbrev med erbjudanden om exklusiva viner som vi får tillgång till i små partier, viner som vi endast erbjuder våra medlemmar och som ofta endast finns i begränsad mängd.

Som medlem får du just nu dessutom köpa biljetter till VINET 2022 till medlemspris – logga in och få tillgång till Vinklubbspriset.

Bli medlem!

SEMINARIER

Lyssna, lär och prova vin med oss på ett av våra seminarier. Välj mellan att prova Pinot Noir från olika världsdelar eller upplev Piemonte tillsammans med oss. Varje seminarie tar 45 minuter och antalet platser är begränsat till 50 per provning.

Läs mer och boka din plats redan idag!
För att gå på ett av våra seminarier krävs även inträde till Vinfestivalen.

Till våra seminarier.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ