Recept

Getostcrème med rostad paprika och pinjenötter

Magiskt gott och väldigt enkelt recept på en getostcrème som serveras till fördrinken eller som ett tillbehör till en grillad kyckling eller till en matig sallad.

Getostcrème
Ingredienser
  • 300 g getost med skal
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 2 st tärnade rostade, inlagda paprikor
  • 1/2 dl finskuren gräslök
  • 1/dl rostade pinjenötter
  • svartpeppar
  • ev. salt

Gör så här:

1. Mixa ihop getost och crème fraiche i en matberedare.

2. Lägg över smeten i en bunke och tillsätt paprika och gräslök. Blanda ordentligt och smaka av med peppar och eventuellt salt.

3. Låt stå i kylen minst en timma. Lägg på crostini/krutonger och garnera med pinjenötterna.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ