Recept

Getostcrème med rostad paprika och pinjenötter

Getost till förrätt! Varsågod, här bjuder vi på ett magiskt gott och väldigt enkelt recept på en fantastisk getostcrème. Serveras till fördrinken på ett litet kex, eller som ett tillbehör till en grillad kyckling. Gott även som dressing eller sås till en matig sallad. Prova tillsammans med den spännande nyheten från Savoie och den lilla appellationen Chignin-Bergeron – Trosset Chignin-Bergeron Les Cerisiers 2022.

Getost
Ingredienser
  • 300 g getost med skal
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 2 st tärnade rostade, inlagda paprikor
  • 1/2 dl finskuren gräslök
  • 1/dl rostade pinjenötter
  • svartpeppar
  • ev. salt

Gör så här:

1. Mixa ihop getost och crème fraiche i en matberedare.

2. Lägg över smeten i en bunke och tillsätt paprika och gräslök. Blanda ordentligt och smaka av med peppar och eventuellt salt.

3. Låt stå i kylen minst en timma. Lägg på crostini/krutonger och garnera med pinjenötterna.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ