2016-12-05

34 vinmakare från hela världen på väg till Stockholm

Lördagen den 18 februari går Johan Lidby Vinhandels vinfestival av stapeln. Vi intar Fotografiska på Stadsgårdskajen i Stockholm och håller vinfestvalen VINET 2017.

Vi tänker festival, folkfest, spännande och nytt. Det är många som älskar vin, men inte många som går på vinmässa. Vi öppnar dörren till vinvärlden och vill visa att vin inte bara är för de som kan, utan för alla! På vinfestivalen får man, förutom att lära sig mer om vin på våra seminarier, också en chans att möta människorna bakom vinproduktionen. Människorna som i vardagen står med händerna i jorden och som passionerat ägnar sitt liv åt att skapa en vinupplevelse. En vinupplevelse man kan bli en del av den 18 februari.

-Det är unikt att vi får mer än 30 vinmakare på plats i Stockholm på samma gång. Det är ett tillfälle man måste uppleva, säger Johan Lidby.

Förutom unika möten med alla producenter och vinmakare kommer det finnas inspirerande gastronomiska partners på plats – alla med uppgiften att inspirera och höja kvalitén på maten och vinet i kombination. Gästföreläsare på plats är bland annat Alf Tumble, (vinskribent i Dagens Nyheter, Årets vinprofil 2016 samt författare till “Vin – Så funkar det” skriven ihop med Petter Alexis Askergren). Det är dags att djupdyka ner i vinets värld tillsammans med oss!

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ