Erbjudande - SAS Vinum

Sommarens vinprovarfest med grillskola!

Tisdag 21 maj flyttar vi ut till Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang och tar med oss allt som behövs för att inspirera dig till att göra sommarfesten till en succé. Bered dig och dina vänner på en fullmatad kväll i sommarens och grillens tecken. Vinkocken och grillexperten Anders Röberg lär ut hur man grillar sommarens kött, fisk och grönsaker. Han visar hur man gör den bästa rubben och det blir smakprover på sagolika grillsåser. Vår egen drinkmaster Ove Granath blandar festliga sommardrinkar. Självklart tar vi med oss vin också! Prova nyheter, sommarfavoriter, grillviner, bubbel och mycket mer. Alla våra duktiga kollegor är på plats och berättar om vinerna.

Vi bjuder på minikurser!
Hur man gör rosévin? Hur skiljer sig Pinot Noir från olika ursprung? Lyssna och lära av våra duktiga sommelierer Oskar och Malin som bjuder på varsin stående minikurs. Lyssna, lär och prova!

Boka bord!
Vi bjuder på ett mindre tilltugg under provningen, men Djurgårdsbrunn låter hälsa att de har både utebaren och restaurangen öppen när och om magen börjar kurra. Vi avslutar vinprovarfesten och grillskolan klockan 20, men baren och restaurangen är öppen till 21.00 Trädgårdsmenyn som serveras under kvällen är speciellt komponerad bara för oss! Försäkra dig om ett bra bord i solen – boka här!

Anmäl er nedan till sommarens härligaste vinprovarfest!
Erbjudande! Endast för SAS-Vinum 320 kr/person (ord.pris 350 kr).
Välkomna!

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ