Skribentprovning

Provning av våren och sommarens TSE, TSV samt nya årgångar i FS

Måndag 11 maj är du välkommen till en sk. ”uppsamlingsprovning” i vår Ateljé. Provningen är för dig som inte hunnit prova alla viner under denna perioden, eller vill fördjupa dig och prova vissa viner igen. Utöver TS-viner visar vi upp kommande årgångsbyten i FS och vi visar även ett par viner som inte varit med på skribentprovningarna, bland annat Timo Mayers Close Planted Pinot Noir 2019 och Doktor Mayer Pinot Noir 2019 (lansering maj).

Finns det andra viner du är intresserad av att prova tar vi gärna hem dessa och inkluderar i provningen – låt oss veta i god tid så ordnar vi det.

Under rådande omständigheter är vi extra försiktiga. Vi erbjuder fyra olika tider under dagen och vi har begränsat provningen till max 5 skribenter per tillfälle för att vi ska kunna ha goda marginaler med avstånd. Vi är maximalt åtta personer vid samma tillfälle i Ateljén. Vår Ateljé har egen entré och det är en luftig lokal med god ventilation. Vi som arbetar är självklart helt friska och det förutsätter vi att du som kommer också är. Vi tvättar händerna och har självklart tillgång till handsprit hela tiden. Vi torkar av alla ytor och flaskor mellan varje provning.

Vi ber dig att respektera din bokade tid samt de 1,5 timmar vi avsatt, allt för att kunna hålla avstånd och för att alla av oss ska känna sig säkra, trygga och bekväma under provningen.

Den här inbjudan är personlig. För att vi ska kunna optimera alla tider för dessa provningstillfällen ber vi dig välja den tid som passar dig bäst och anmäla dig via länkarna nedan senast 8 maj.

Måndag 11 maj
09.00 – 10.30
11.00 – 12.30 – FULLBOKAD
13.00 – 14.30
15.00 – 16.30

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ