Erbjudande livets goda

Choklad- och portvinsprovning

Vad passar årstiden bättre än att komma till oss och lära sig allt om både choklad och portvin samt hur du bäst matchar dessa? Duane Dove är Sveriges enda kakaobonde med egenproducerad och prisbelönt choklad från sin plantage i Tobago. Förutom egen choklad så importerar och säljer han högklassig kvalitetschoklad från hela världen i sin butik på söder i Stockholm.

Familjen Guimaraens har producerat portvin i nordöstra Portugal sedan början av 1800-talet. Fonsecas vingårdar ligger i Douorodalen, ett vindistrikt som sedan 2001 är klassat som världsarv av UNESCO. Här ligger de branta, terrasserade vingårdarna i sluttningen ner mot Douorofloden. Kalla vintrar och heta, varma somrar ger djupa och koncentrerade portviner.

Nu välkomnar vi Duane till Vinhandeln för ett unikt tillfälle att lära om choklad och hur chokladen kombineras bäst med portvin. Vi provar tre olika portviner från Fonseca i kombination med Duanes olika choklader samt en dessert som vinkocken Anders tillagar. Följ med oss när vi lyfter portvinet till nya höjder!

Anmäl dig via formuläret nedan. För att anmäla fler än dig själv klickar du på plustecknet.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ