Producent

En ny generation Rioja

I det historiska vinområdet Rioja Oriental ligger denna relativt nystartade egendomen som drivs av Carlos Mazo och hans fru Isabel Ruiz. Rioja Oriental förknippas framför allt med Tempranillo-druvan och rika jordar, men i det här området odlas framför allt Garnacha blandat med fler andra lokala druvsorter och på mer på kalkrik jordmån. Vingårdarna är gamla och målet är att bevara traditioner och samtidigt förmedla hur bra modern Rioja kan smaka. Deras vita och röda vin berikar nu vår vinportfölj. Kontakta din säljare om du är nyfiken och vill prova.

>> Vinos en Voz Baja

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ