Nyhet

Hej Teneriffa!

Det är alltid roligt när vi kan berika vårt sortiment med nya och spännande producenter – Piedra Fluida från Teneriffa är precis så och noga utvald av våra producentansvariga. Det är en liten egendom som startade 2016 och där det egna vineriet stod klart 2018. Målet har, sedan start, varit att hitta gamla vingårdar och att förvalta dem och utveckla dem på bästa sätt. Vingårdarna är utspridda över hela ön, all odling sker ekologiskt och efter biodynamiska principer. Man arbetar alltid med respekt för traditioner med inhemska druvsorter och precision i vineriet. En spännande producent och är du nyfiken finns deras Listán Negro i vårt lager – kontakta din säljare om du vill prova!

>> Piedra Fluida

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ