Nyhet

God Jul 2020

Kära kunder,

När jag läser förra årets julhälsning står där att jag med spänning såg fram emot 2020. Varken jag eller någon annan hade kunnat förutse hur året skulle bli. Det är ett år som drabbat restaurangnäringen på ett aldrig tidigare skådat sett. Med sorg ser vi hur förutsättningarna för att bedriva verksamhet i omgångar har ryckts undan och skapat ett år av osäkerhet, oro och förtvivlan för de flesta. Idag på årets mörkaste dag önskar jag att det vänder på alla plan.

Samtidigt har vi under året kunnat bevittna en både imponerande och respektingivande kombination av kraft och entreprenörskap i Sveriges restaurangbransch. Er förmåga och vilja att se möjligheter ger hopp inför nästa år. Ett år som gradvis måste innebära en återgång till ett samhälle som inte i första hand präglas av restriktioner och virusfokus. Ett år som ger möjligheter att leva nära varandra och med fysisk kontakt som det naturliga sättet att umgås, men också ett samhälle som kan belöna allt det arbete ni lägger ner för era gäster och som i allra högsta grad är en stor och betydande del av den svenska ekonomin.

Vi kommer oförtrutet fortsätta vårt arbete för att få vara en viktig kugge i er verksamhet även under det nya året. Ett år som kommer bli ljusare för varje dag som går, även efter sommarsolståndet. Att önska er en God Jul känns trots vår tids frustration och osäkerhet, viktigare än någonsin. Mina kollegor och jag hoppas att ni alla skall få en stund av ro, värme och gemenskap oavsett hur den kommer att te sig rent praktiskt. Därefter börjar vi blicka fram emot årsskiftet och en nyårsafton som vi symbolmässigt sannolikt längtat efter mer än på länge.

Varmt tack till er alla för i år. Vi ses med ny energi och kraft på det nya året!
Johan Lidby

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ