Nyhet

California Wine Weeks

Visste du att Kalifornien är världens fjärde största vinproducent? Här finns ett enormt utbud av vinstilar, från krispiga vita till fylliga röda och allt däremellan. Det soliga klimatet gör att både människor och viner ler.

California Wine Institut ordnar i november en hel vecka med fokus på just viner från Kalifornien. Många restauranger deltar och skapar även en specialkomponerad meny till vinerna. Är du intresserad av att vara med du också? Kontakta din säljare, så berättar vi mer – det finns roliga förmåner för den som deltar och spännande och roliga viner för era kunder.

>> California Wine Weeks

Kontakta din säljare!

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ