Nyhet

Nyhet! Leitz Zero Sparkling på burk

Johannes Leitz fortsätter att utveckla sitt alkoholfria sortiment. Det senaste tillskottet är att Leitz Zero Sparkling nu även finns på burk. Perfekt till den som inte vill öppna en hel flaska. Flaskorna finns självklart också kvar. I maj kommer även Zero Rosé Sparkling att finnas på burk.

Eins Zwei Zero Sparkling Riesling är ett alkoholfritt, elegant mousserande ”vin” med frisk smak samt toner av citrus och gula stenfrukter. Tack vare en skonsam avalkoholiseringsmetod (vakumdestillation) har Leitz kunna bevara de naturliga och fruktiga rieslingaromerna.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ