Producent

Jolie Laide Wines – okonventionellt vackert

Scott Schultz jobbade i restaurangbranschen men flyttade till Napa Valley. Det var här hans stora vinintresse väcktes till liv. Idag producerar han hett eftertraktade och några av de mest unika vinerna Kalifornien har att erbjuda. Udda vinsorter och gamla ekologiska vingårdar är det han söker efter.

Alla Scotts viner är en hyllning till våra fyra årstider och året de kommer från. De är alltid olika och unika, precis som etiketterna, som alltid är olika år efter år. Varje ny årgång får ett nytt konstverk på etiketten, ibland pryds de av egen design, ibland får vännerna bidra och ibland är det samarbeten med olika konstnärer. Etiketterna för årgång 2018 pryds av konstverk gjorda av tio olika artister från Creative Growth Art Center, som är en konststudio för artister med olika funktionshinder där de får möjlighet att utvecklas i en professionell och kreativ miljö.

Jolie Laides viner finns nu att beställa – prata med din säljare!

 

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ