Producent

Cruse Wine Co. – välgjorda viner från unika vingårdar i Kalifornien

Det senaste tillskottet i Vinhandelns portfölj kommer från norra Kalifornien och är en liten producent med namnet Cruse Wine Co. med vinmakare Michael Cruse i framsätet. Han är född och uppvuxen i San Fransisco och drömde länge om att bli forskare. Intresset för vin startade först under hans skolgång på Berkley efter att Michael varit med på en föreläsning med Terry Leighton från Kalin Cellars. Det var dock inte förrän efter college, när han arbetade i ett forskningslaboratorium som intresset för vin växte och tankar på en karriär inom vin slog honom.

Michael skapade Cruse Wine Co. 2013 med målet att visa upp fruktdrivna och njutningsbara viner som samtidigt är seriösa. ”The vineyards that I work with are almost entirely grown by farmers who are my friends, who I’ve known for a long time, in regions that are expressive and true to Northern California.” – Michael Cruse

2016 utsågs Michael Cruse till Winemaker of the Year 2016 av San Francisco Chronicle.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ