Producent

Vignoble du Rêveur – drömmarens vineri

Le Vignoble du Rêveur, fritt översatt ”drömmarens vineri”, är Mathieu Deiss domaine där inspiration och innovation får stå i förgrunden. Det är också ett av de senaste tillskotten i vår portfölj – spännande, nytt och innovativt!

2013 grundade Mathieu Deiss egendomen, på samma mark som hans farfar planterade sina vinrankor. Det här är ett helt nytt kapitel i familjens vinhistoria. På denna nya vingård har man en helt annan filosofi och tänker mer experimentellt och kreativt i produktionen av sina viner med målet att prova nya idéer och föra utvecklingen framåt. Man köper inte några druvor utan odlar allt själva och tanken är att föra farfaderns dröm om oberoende och frihet framåt.

Vignoble du Reveur

 

Kontakta din säljare om du är nyfiken på att prova.

>> Läs mer om Vignoble de Rêveur.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ