Nyhet

God Jul från Vinhandeln

Med den här hälsningen vill vi passa på att tacka för det gångna året. Ett år som inneburit en mängd olika aktiviteter, nya samarbeten med både kunder och producenter och en aldrig sinande vilja att föra er närmare vår värdegrund Människan och Vingården.

Människan och Vingården är centralt i allt vårt arbete. Det är starten för de viner vi har glädjen att få arbeta med. Utan Människan och Vingården finns varken innehåll, personlighet eller kvalitet.

Utan er kunder finns ingen mottagare och ingen att dela vår passion med. Ert arbete är centralt för att svenska restauranggäster ska få uppleva det mest kvalitativa och personliga som kan erbjudas i vinväg, men det är också en förutsättning för att vinproducenterna skall kunna ägna sig åt sin passion och sitt arbete. Tillsammans bildar vi en kedja som naturligtvis behöver samtliga sina beståndsdelar för att fungera och utvecklas. Vi hoppas att ni ska få en välförtjänt ledighet och ser fram emot att möta er igen nästa år. Ett år som bland annat innebär 20-årsjubileum för oss.

Även i år har vi valt att som julklapp stödja ett välbehövligt projekt. Valet föll i år på Världsnaturfondens arbete med att rädda världshaven.
God Jul och Gott Nytt År från mina kollegor och mig,

Johan Lidby

God Jul från Vinhandeln

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ