Sortimentsprovning

Sortimentsprovning med nyheter!

Dags för sortimentsprovning!

Äntligen dags för sortimentsprovning och vi hoppas du vill prova vin med oss igen. Vi skapar en trygg och säker provning, med både avstånd och handsprit, men framför allt med goda och spännande viner. Nytt för i år är Domaine Tempier – en av de mest erkända och eftertraktade producenterna i hela Frankrikes vinvärld och tveklöst den ledande kvalitetsegendomen i ursprunget Bandol. Mer nytt kommer från Baskien och Doniene Gorrondona – sprudlande och läskande. Domaine Montcalmès är en kultproducent som går under radarn – missa inte att prova vin från dem. Nervi Conterno skickar en hälsning från Piemonte och visar upp vin från det, för oss, nya vingårdsläget Vigna Molsina.

För att vi alla ska känna oss trygga och säkra begränsar vi antalet besökare samt provningstiden. Vi kommer vara på Barsac mat & vin, centralt i Göteborg på Viktoriagatan 8. Du bokar den tid du vill komma enligt schemat nedan, max två timmars provning per person.

Väl tid och anmäl dig här
>> kl. 11.00 – 12.50
>> kl. 13.00 – 14.50
>> kl. 15.00 – 17.00

Vi som arbetar är självklart helt friska och det förutsätter vi att du som kommer också är. Vi tvättar händerna och har tillgång till handsprit hela tiden. Vi torkar av flaskor och bord mellan varje provning. Vi ber dig att respektera din bokade tid samt den provningstid vi avsatt för dig, allt för att kunna hålla avstånd och för att alla av oss ska känna sig säkra, trygga och bekväma under provningen.

OBS! Endast för våra restaurangkunder.

 

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ