Vinprovning

Sortimentsprovning i Stockholm

Välkommen på årets första sortimentsdagar på Vinhandeln!

Det är redan mars och vi hoppas du vill prova vin med oss igen. Vi skapar en trygg och säker provning, med både avstånd och handsprit, men framför allt med goda och spännande viner. Nytt för i år är Domaine Tempier – en av de mest erkända och eftertraktade producenterna i hela Frankrikes vinvärld och tveklöst den ledande kvalitetsegendomen i ursprunget Bandol. Vi plockar fram nya årgångar från både Littorai och Luke Lambert. Nervi Conterno skickar en hälsning från Piemonte och visar upp vin från det, för oss, nya vingårdsläget Vigna Molsina. Champagne! Självklart kommer dessa ädla bubblor också att finnas och vi rekommenderar att du provar den nya årgången från Valentin Leflaives fantastiska Champagne.

För att vi alla ska känna oss trygga och säkra begränsar vi antalet besökare samt provningstiden. Vi kommer även använda oss av alla våra lokaler, dvs vi provar i Ateljén, Källaren och i entrén. Du/ni bokar den tid ni vill komma enligt schemat nedan, max två timmars provning per person. Vi som arbetar är självklart helt friska och det förutsätter vi att du som kommer också är. Vi tvättar händerna och har tillgång till handsprit hela tiden. Vi torkar av flaskor och bord mellan varje provning.

Vi ber dig att respektera din bokade tid samt den provningstid vi avsatt för dig, allt för att kunna hålla avstånd och för att alla av oss ska känna sig säkra, trygga och bekväma under provningen.

OBS! Endast för våra restaurangkunder.

Sortimentsprovning måndag 29 mars
>> 11.00 – 12.50
>> 13.00 – 14.50
>> 15.00 – 17.00

Sortimentsprovning tisdag 30 mars
>> 11.00 – 12.50
>> 13.00 – 14.50
>> 15.00 – 17.00

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ