Provning

Sortimentsprovning i Örnsköldsvik

Varmt välkommen på sortimentsprovning i Örnsköldsvik!

Ove är på plats hos Linnéa & Peter på Fabriksgatan 12 i Örnsköldsvik och korkar upp ekologiskt och biodynamiskt, småskaligt och spännande och självklart våra klassiska viner. Det kommer också finnas tillfälle att prova vårt senaste tillskott i portföljen från Languedoc, Domaine du Pas de l’Escalette. För att vi alla ska känna oss trygga och säkra kommer vi begränsa antalet besökare samt provningstiden.

Så här gör vi för att minimera smittorisken: Du/ni bokar den tid ni vill komma enligt schemat nedan, max en och en hal timmes provning per person. Vi som arbetar är självklart helt friska och det förutsätter vi att du som kommer också är. Vi tvättar händerna och har självklart tillgång till handsprit hela tiden. Vi torkar av flaskor och bord mellan varje provning.

Vi ber dig att respektera din bokade tid samt den provningstid vi avsatt för dig, allt för att kunna hålla avstånd och för att alla av oss ska känna sig säkra, trygga och bekväma under provningen. Känner du att det är för kort tid – boka ett pass till!

OBS! Endast för våra restaurangkunder.

Sortimentsprovning onsdag 16 september
>> 13.00 – 14.30
>> 14.30 – 16.00

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ