Nyhet

Kan vi hjälpa er att synas?

Det finns mycket vi kan göra för att hjälpa människor från att förlora sina arbeten och dessutom se till att det finns hotell och restauranger kvar för dig att besöka efter krisen. Genom att visa omtanke om er, våra vänner, i den hårt drabbade branschen kommer vi att tipsa om olika hotell och restauranger som erbjuder take away och andra lösningar för att ta sig igenom dessa tider.

Genom att använda våra kanaler kan vi hjälpa er att marknadsföra er och få ut era aktuella budskap. Våra inlägg har en total räckvid på mellan 20-30 000 personer per månad och vi marknadsför er gärna. Självklart kostnadsfritt! Ni bestämmer själva vad ni vill att vi ska skriva, ett erbjudande eller vad som är aktuellt just nu eller bara visa att ni finns! Vi publicerar inläggen på Instagram och Facebook, samt på vår hemsida.

Kontakta din säljare så kan de berätta mer och hjälpa er vidare.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ