Lär dig mer om vin!

Lyssna, lär och prova vin med oss på ett av våra seminarier. Är du nyfiken på Pinot Noir från olika världsdelar eller vill du uppleva Piemonte tillsammans med oss? Under varje pass erbjuder vi två seminarier med två olika teman. Vilket väljer du?

Varje seminarie är 45 minuter. För att delta i ett av våra seminarier krävs även inträde till Vinfestivalen. Antalet platser är begränsat till 50 per seminarie.
Pris per seminariebiljett: 150 kr
Just nu! Boka entré + seminariebiljett

Boka Biljett - VINET 2023

>> Tillbaka till startsidan VINET 2023

Pinot Noir är en känslig druva som kräver både omsorg och rätt växtplats för att det ska bli riktigt bra. Att göra vin på Pinot Noir är minst sagt en utmaning, men när det blir bra då blir det verkligen bra! Pinot Noir bjuder ofta på eleganta och komplexa viner.

Under det här seminariet får du lära dig allt om denna utmanande och kräsna druva. Vi kommer prova tre viner. Alla tre vinerna består till 100% av Pinot Noir, men druvorna och vinerna kommer från olika platser i världen med olika klimat och växtförhållanden. Samma druva, men olika förutsättningar. Vi reser runt jorden och upplever skillnaderna och kanske hittar likheter.

>> Boka seminariebiljett

Pinot Noir från tre världsdelar

kl. 12.30-13.15
kl. 17.30-18.15

Välkommen till Piemonte

kl. 13.45-14.30
kl. 18.45-19.15

Varje seminarie är 45 minuter.

Piemonte ligger i nordvästra Italien, en av världens vackraste vinregioner och den sjunde största vinregionen i Italien. Det unika med Piemonte är att här tillverkas bara vin med klassificering DOC eller DOCG.

Vinerna från Piemonte domineras av fyra druvsorter: Nebbiolo, Barbera och Dolcetto samt Muscat. Barolo och Barbaresco är några av Italiens mest berömda röda viner och görs av Nebbiolo. Upplev Piemonte genom fyra spännande viner från tre av våra fantastiska producenter från regionen.

>> Boka seminariebiljett

Boka Biljett - VINET 2023

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ