Lediga tjänster

Vi söker en administratör! – Tjänsten är tillsatt, vi har hittat vår stjärna!

Vi ser det som vår viktigaste uppgift att stimulera människors lust att upptäcka kvalitativa och personliga drycker!
Vår affärsidé grundar sig i att arbeta med viner som har en tydlig profil och en personlig prägel. Människan och vingården är vår värdegrund. Vår framgång grundar sig i entreprenörskap och det personliga mötet – något vi lägger vikt vid att du också värdesätter och vill arbeta utifrån.

Nu söker vi en administrativt skicklig person som ska stötta oss i flera av våra flöden
Ett huvudflöde är mellan oss och Systembolaget, med allt från information om priser till flaskvikter och etiketter m.m. Det är en bred tjänst och du kommer att ha varierade och omväxlande arbetsuppgifter och arbeta mot flera delar av företaget på sikt.

Vad ingår i tjänsten?
Initialt kommer tjänsten att handla om att ansvara för stora delar av det administrativa flödet av information som krävs för att sälja produkter genom Systembolaget. Det betyder att man arbetar i Systembolagets leverantörsportal, Validoo (system för produktinformation) och i vårt affärssystem Visma Business. När dessa flöden fungerar kommer tjänsten även att stötta och arbeta med övriga avdelningar (försäljningsavdelning restaurang, ekonomi och PR).

Vad vi förväntar oss
Du har erfarenhet av att arbeta administrativt, alternativt att du har en passande utbildning bakom dig. Du är trygg i att lära dig nya system och programvaror. Du arbetar obehindrat i Officepaketet och då främst i Excel. Som person är du engagerad, lyhörd och noggrann. Detaljer är viktiga i kommunikationen med Systembolaget. Du är duktig på att kommunicera. Du har en god förmåga att strukturera och planera din dag. Du skriver och talar flytande svenska och kan obehindrat använda dig av engelska i tal och skrift. Du kommer även att ha kundkontakt, främst via email, men också via telefon med diverse olika frågeställningar. Du behöver vara lösningsorienterad och drivas av en vilja att förbättra processen och utveckla ditt arbete.

Du får möjlighet att delta i företagets utbildningsprovningar i samband med producentbesök och de interna personalprovningar som genomförs. Du behöver inte ha kunskaper om vin, men om du ska trivas i vår miljö krävs ett intresse för mat och dryck. Du får arbeta i ett team med 19 glada kollegor med ett passionerat intresse för vin, mat och människor. Kollegor som värdesätter gemenskap och engagemang! Vi är alla tillsammans ansvariga och delaktiga i vårt hållbarhetsarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och baserad på vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Kontorets öppettider är 08.00-17.00 och denna tjänst anpassar sig till dessa så långt det är möjligt. Tillträde snarast.
Välkommen att skicka in ditt CV med ett personligt brev till cv@johanlidbyvinhandel.se. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Håkan Johansson på 070-717 39 08.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ