Nyhet

Vi letar säljare till Vinhandeln

Hej, du som brinner för kvalitetsviner! Du som har längtat efter att vara en i vårt team, och som dessutom är peppad på att hjälpa oss att ta nästa steg, att utveckla och driva oss framåt i Sveriges krogbransch.

Lidbyfamiljen präglas av en stark restaurangkultur. Vi arbetar med ett levande sortiment tillsammans med 70 producenter från världens alla hörn. Vi är 19 kollegor som delar en glad vardag, där säljteamet består av 8 restaurangsäljare – alla med samma driv och passion för människor och vin.

Det här kommer bland annat stå i din arbetsbeskrivning:
• Nykundsbearbetning i Stockholms innerstad samt omkringliggande region.
• Förvalta och stärka kundrelationerna på lång sikt.
• Besöka befintliga, och nya kunder, regelbundet.
• Delaktig på konsumentmässor, vinprovningar och kundaktiviteter. Även leda provningar.

Affärsdriv, produktkunskap och människan!
Produktkunskap om vin, god datakunskap, flytande svenska och engelska samt körkort är ett krav.
Du har en restaurangbakgrund med ansvar av vinlista och inköp. Har du sålt vin på den svenska marknaden innan är det helt klart meriterande! Du älskar att driva affärer och att sälja rätt vin till rätt person – dessutom hittar du alltid nya möjligheter att nå dina mål.
Utöver allt ovan så gillar du att arbeta i grupp och du älskar att möta nya människor i alla dess olika former. Vi lever och andas vår värdegrund – människan och vingården. Vi ser det alltid som vår främsta uppgift att inspirera och väcka människors lust att upptäcka nya drycker.

Tjänsten är heltid och baserad på huvudkontoret i Stockholm. Tillträde snarast. Skicka in din ansökan, bums, med ett personligt brev till cv@johanlidbyvinhandel.se. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa försäljningschef Johan Eklund på 073-947 4607.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ