Nyhet

Vi letar etablerad säljare till Vinhandeln

Hej, du som brinner för kvalitetsviner! Du som har längtat efter att vara en i vårt team, och som dessutom har ett driv för att ta oss med på nästa steg, att utveckla och driva oss framåt i Sveriges hotell- och restaurangbransch.

Lidbyfamiljen präglas av en stark restaurangkultur. Vi arbetar med ett levande sortiment tillsammans med 80 producenter från världens alla hörn. Vi är 19 kollegor som delar en glad vardag. Säljteamet består av 8 restaurangsäljare – alla med samma driv och passion för människor och vin.

Det här kommer bland annat stå i din arbetsbeskrivning:
• Uppsökande av nya kunder och affärsrelationer med ett stort strategiskt värde
• Förvalta och stärka kundrelationerna med strategiska samarbetspartners
• Strategisk planering med tydliga aktiviteter och omsättningsmål
• Delaktig på konsumentmässor, vinprovningar och kundaktiviteter. Även leda provningar.

Affärsdriv, produktkunskap och människan!
Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av att sälja vin till hotell och restaurang. God produktkunskap om vin. Bra datakunskap (arbetar obehindrat i Officepaketet), talar och skriver flytande svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Du har en restaurangbakgrund med ansvar av vinlista och inköp. Du älskar att driva affärer och att sälja rätt vin till rätt person. Du bör ha erfarenhet av att hantera anbud, skriva offerter, avtal samt att förhandla med större aktörer på marknaden.

Utöver ovan gillar du att arbeta i grupp och älskar att möta nya människor i alla dess olika former. Vi lever och andas vår värdegrund – människan och vingården. Vi ser det alltid som vår främsta uppgift att inspirera och väcka människors lust att upptäcka nya drycker.

Tjänsten är heltid och utgår från huvudkontoret i Stockholm. Tillträde snarast. Skicka in din ansökan, med ett personligt brev till cv@johanlidbyvinhandel.se. Urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa försäljningschef Johan Eklund på 073-947 4607.

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ