Stöd våra vänner

Dubbelt upp från Ess Group

En hälsning från Ess Group:

Jag heter Jonas Stenberg och är VD och en av ESS Groups grundare. För 12 år sedan tog jag och mina vänner över ett då nedgånget men väldigt vackert Ystad Saltsjöbad. Resan vi gjort tillsammans med alla medarbetare och med dig som valt att någon gång bo på våra destinationer är inget annat än en dröm som gått i uppfyllelse. Tack!

Vi står nu inför vår absolut största utmaning någonsin. Som bolag, jag personligen och hela hotell- och restaurangbranschen. Och det är därför jag mailar dig. Att minska smittspridning och följa myndigheternas direktiv är av största vikt. Jag kan inte nog betona hur rigoröst vi utökat vårt arbete med hygien, städ, mat och desinfektion. Våra medarbetare har tydliga direktiv kring vikten av att stanna hemma vid minsta lilla symtom och vi uppmanar naturligtvis dig som gäst att vänta med att besöka oss om du inte känner dig hundra.

Igår hade vi ett stormöte med alla fina medarbetare från samtliga av våra destinationer. Ett videomöte naturligtvis. Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Steam Hotel, Pigalle, Bellora, Fýri, MJ’s, Ellery, Villa Strandvägen och Marienlyst. På mötet berättade vi om rådande situation, att den nu är så allvarlig för vår bransch och att antalet avbokningar från företag och konferenser är chockartat.

När blir allt som vanligt igen? frågade någon. Aldrig, tror jag. Det kommer bli bra men det blir en annan sorts bra. Att färre snart insjuknar och att det blir skönt när rädslan släpper och att vi kommer att vilja uppleva saker igen, ja det vill vi tro på! Och att man kanske då vill semestra på hemmaplan istället för att åka utomlands. Jag vill att du ska veta hur tacksamma vi är om du i det här läget väljer oss. Alla våra destinationer har öppet, och med tanke på att företagen väntar med stora konferenser, så har våra priser aldrig varit bättre än vad de är just nu.

Därför har vi också tagit fram något vi kallar för Dubbelt Upp! Den bästa och enklaste dealen vi haft sedan starten på Ystad. Ett helt nytt presentkort där vi dubblar värdet på det du handlar för. Det är av stort värde för många! För oss och för dig. Det bästa av allt är att presentkortet gäller både för dig som privatgäst, men också för dig som funderar på att boka in konferens eller kickoff senare i år.
Läs mer om Dubbelt Upp här!

Ess Group - Dubbelt upp

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ