Stöd våra vänner

Påskerbjudande från Bockholmen

Ta påsken till de som inte får vara med… och dig själv
Till alla er Stockholmare som måste sitta på varsitt håll och fira under påsken har vi tagit fram en lösning på det mest centrala – Maten och drycken.

För endast 295 kr per person beställer du Bockholmens påskmiddag via länken nedan före den 7 april kl. 23.00. Och bäst av allt? Vi kör lådan hem till alla dörrar i Stockholm och närförort – helt gratis!

Bockholmengruppens påsklåda är perfekt för dig som vill ge bort en påskmiddag till närstående som är satt i karantän eller som helt enkelt inte önskar att gå i mataffären. Självklart även en superlösning för er som vill umgås istället för att stå vid grytorna och laga mat till familjen.

Påsklådan innehåller våra bästa råvaror med allt som önskas på påskbordet, såsom skagenröra, lamm, ett fullpackat påskägg och massa mer.

För er som vill lyxa till det lite extra under påskhelgen finns det en hel del godsaker som ni kan lägga till er beställning. På menyn kan man hitta både välhängda köttbitar, löjrom och ostar.

Du beställer lådan enkelt via vår hemsida där du kan betala med kort eller Swish. Bestäm ifall du önskar hämta påsklådan på någon av våra restauranger – eller om vi ska leverera den direkt hem till dörren!

//Bockholmengruppen

Ta kontakt

Polhemsgatan 20 A 112 36 Stockholm
info@johanlidbyvinhandel.se
08-792 03 50

Välkommen till Johan Lidby Vinhandel

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

ÄR DU 25 ÅR ELLER ÄLDRE?
NEJ